ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Εκδρομή του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου ως αντίδωρο ευχαριστιών στους εθελοντές

Εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Μακρυνού και την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μεγάρων, με τα άξια μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και του εθελοντές της πανηγύρεως του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που εκείνες τις ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τον χρόνο τους, το χαμόγελο τους, την αγάπη τους, προκειμένου να καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο να βιώσουμε τις ακολουθίες αλλά και να πετύχουμε την άρτια διεξαγωγή της πανηγύρεως της Ευαγγελίστριας.

Είναι άνθρωποι που αγκαλιάζουν και υλοποιούν οράματα και προσπάθειες, αφιερώνοντας τον χρόνο τους στην διακονία του Ιερού Ναού μας και την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν.

Η ενοριακή ζωή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εκκλησιαστικής πράξης. Όσες περισσότερες δυνατότητες αναπτύσσει, είναι προς όφελος των μελών που την αποτελούν.

Αυτό όμως απαιτεί και ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου να καλυφθούν οι πολλές και απαραίτητες λειτουργικές ανάγκες. Τους ευχαριστώ, τον κάθε έναν ξεχωριστά.
π. Ελευθέριος Μίχος

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;