ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στους εργαζόμενους του Δήμου Άργους Μυκηνών


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών στους εργαζόμενους του Δήμου Άργους Μυκηνών, από το περιφερειακό τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η εκπαίδευση έγινε από την Προϊσταμένη Νοσηλευτική Υπηρεσίας του τμήματος κ. Μαρία Σταματοπούλου, παρουσία της εθελόντριας και μέλους του ΔΣ κ. Ελένης Γαβρίλη.

Σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Βαγγελής Κομπόσης. Την πρωτοβουλία και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ. Θάνος Νταβέλος, ιατρός εργασίας του Δήμου μας και Αντιπρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αναλύθηκαν θεωρητικά οι βασικές ενέργειες για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και άλλες επείγουσες καταστάσεις ενώ ακολούθησε πρακτική εξάσκηση. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή από όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι αναγνώρισαν τη σημασία της απόκτησης βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες σε μια κρίσιμη στιγμή.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε ομάδα 20 εργαζομένων ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων έναντι της πανδημίας COVID-19, ενώ λόγω της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από πολύ περισσότερους εργαζομένους θα επαναληφθεί και τον επόμενο μήνα.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ευχαριστεί το περιφερειακό τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και δεσμεύεται ότι θα συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις με στόχο την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων του.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!