ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκπαιδευτικές επισκέψεις της Τουριστικής Σχολής σε Άργος και Ναύπλιο

Το αρχαίο θέατρο Αργους επισκέφθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Τουριστικού Πρακτορείου του ΙΕΚ Πελ/σου (ΣΤΕ) συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριές τους κ Καραβάνου Αννα και Μπίσκου Αλεξάνδρα.
Ιδρύθηκε κατά τους Ελληνιστικούς χρόνους με χωρητικότητα 20.000 περίπου θεατών και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αρχαία θέατρα στον Ελλαδικό χώρο κατά μεγάλο μέρος λαξευμένο στο φυσικό βράχο.

Οι μαθητές-τριες περπάτησαν και περιηγήθηκαν στους χώρους του αρχαίου θεάτρου στην κυκλική ορχήστρα στο κοίλον και τα διαζώματα.
Εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποίησε και η ειδικότητα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων την εβδομάδα αυτή στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 3Sixty Hotel & Suites και Grand Sarai συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους κα Καρακίτσου Γεωργία.

Τους σπουδαστές υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων αυτών και τους ξενάγησαν σε όλους τους χώρους των βραβευμένων μονάδων φιλοξενίας.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ Μπελίτσο Περικλή, κα Ψυχογιού Κατερίνα για την υποδοχή στις επιχειρήσεις 3Sixty Hotel & Suites & Castelano suites και την κα Καλιάνου Αδαμαντία για την υποδοχή του Grand Sarai hotel.
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!