ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ελληνική Λύση για το κλείσιμο του ΕΦΚΑ Άργους: Πάρτε πίσω την απόφαση!

Ερώτηση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη στη Βουλή

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων Άργους και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπικές ιστοσελίδες του Διαδικτύου, σωρεία αντιδράσεων στην κοινωνία του Άργους προκαλεί η ξαφνική απόφαση του Υπουργείου σας για τη μεταφορά του τοπικού υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ από το Άργος στο Ναύπλιο, όπως και της υποβάθμισης των δομών του πρώην «ΙΚΑ» Άργους σε απλό κέντρο εξυπηρέτησης.

Το γεγονός αυτό παρουσιάζεται και σε επιστολή του Επιμελητηρίου Αργολίδας, στην οποία γίνεται λόγος για μεταφορά στελεχών του ΕΦΚΑ Άργους στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Ναυπλίου.

Η απόφαση αυτή, ως γίνεται κατανοητό, πυροδότησε αντιδράσεις, διότι θα επιφέρει τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση πολιτών, συνταξιούχων, εργαζομένων και εργοδοτών, πλήττοντας ακόμη περισσότερο τις διοικητικές υποδομές της ευρύτερης περιοχής του Άργους.

Επιπλέον, η απόφαση αυτή θα επιβαρύνει μία ήδη βεβαρυμένη κατάσταση για την επιχειρηματικότητα, τους αγρότες, τους πολίτες και τους συνταξιούχους, αναγκάζοντάς τους να μεταβαίνουν σε άλλον Δήμο, πλέον, για να εξυπηρετηθούν, δημιουργώντας τους επιπρόσθετα κόστη, καθυστερήσεις και άλλα βάρη.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε να ανακαλέσετε άμεσα την απόφαση της διακοπής λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ, στο Άργος και αντί της διακοπής λειτουργίας του τελευταίου να προβείτε σε στελέχωσή του με επιπλέον προσωπικό;

Ο ερωτών Βουλευτής
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;