ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ένα sms και τέλος: Έρχεται νέος κωδικός στο 13033

Οι πληροφορίες μιλούν για νέο, διαφορετικό αριθμό.

Μπορεί η κακοκαιρία «Μήδεια» να βρίσκεται στο δεύτερο μέρος της και οι περιοχές που σάρωσε το πέρασμά της να μετρούν ακόμα τις πληγές τους, ο κορωνοϊός όμως συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της κυβέρνησης που μελετά νέα μέτρα εντός του νέου σκληρού lockdown.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το newsbomb.gr, μέσα από κυβερνητικές πηγές, ένα από τα βασικά προβλήματα στη χρήση του 13033 είναι η αποστολή πολλών μηνυμάτων για αγορές με τον κωδικό 2.

ΔΕΙΤΕ:  Τραγωδία: Μηχανή συγκρούστηκε με αγελάδα – Νεκρός ένας 39χρονος βιοπαλαιστής

Κόφτης στα μηνύματα δεν υπάρχει και ακόμα και με τη μέθοδο του click away έχουν παρατηρηθεί διαρκείς παραβάσεις με συνεχόμενες αποστολές κωδικού 2 κάνοντας πολύωρη τη βόλτα των καταναλωτών στα καταστήματα.

ΔΕΙΤΕ:  Έχεις αυτό στο αυτοκίνητο; Τεράστιο πρόστιμο αν σε πιάσουν

Όπως αναφέρει το σάιτ η λύση που μελετά το κυβερνητικό στρατόπεδο είναι η δημιουργία ενός εντελώς νέου αριθμού, διαφορετικού από αυτόν του 13033, για την αποστολή sms αποκλειστικά για αγορές. Στον νέο αυτόν κωδικό θα υπάρχει κόφτης ενός μηνύματος μόνο ανά ημέρα.

Ο καταναλωτής θα μπορεί δηλαδή κάθε ημέρα να στέλνει μόνο ένα μήνυμα, αφού έχει επιλέξει το κατάστημα των αγορών του και θα έχει συγκεκριμένη ώρα να παραλάβει το προϊόν που αγόρασε, χωρίς να μπορεί να επαναλάβει τη διαδικασία μέχρι την επόμενη ημέρα.

ΔΕΙΤΕ:  Πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Καλάθι των Χριστουγέννων» – Τι θα περιλαμβάνει

Σκοπός του εξεταζόμενου μέτρου να καταπολεμηθεί ο συνωστισμός στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους του κέντρου και να υπάρχει χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις των καταναλωτών.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!