ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου για την Black Friday

Ανακοίνωση

Όπως όλοι γνωρίζετε, την Παρασκευή 25/11/2022 είναι η BLACK FRIDAY, η οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στις τακτικές εκπτώσεις αλλά πρόκειται για προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.
Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική.
Αν και έχουμε πάντα μια επιφύλαξη την οποία εκφράζουμε, βλέπουμε ότι η διάρκεια αυτής της ημέρας μεγαλώνει κάθε χρόνο και γίνεται Black Week ή Black month, πολύ περισσότερο φέτος που με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατόπιν τροπολογίας, ορίζεται και η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 27/11 /2022, που επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας, καθώς γίνεται και Βlack Weekend.
Αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη μικρομεσαία επιχείρηση και από την άλλη χάνεται και η έννοια της Black Friday και το θετικό αντίκτυπο που ενδεχομένως παρουσιάζει στον κλάδο του Εμπορίου.
Ωστόσο, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, προτείνει με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Καταστήματα τις Κυριακές.
Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.
Καλούμε το αγοραστικό κοινό να ενισχύει την τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, την τοπική οικονομία, τη γειτονιά του και κατ’ επέκταση τις οικογένειες αυτής της πόλης με σκοπό να συνεχίσουν να προσφέρουν στους φίλους και πελάτες τους, τα προϊόντα τους.
Καλές Αγορές !!
Εκ του ΔΣ

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;