ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ενισχύεται διαρκώς η «Νέα Εποχή»: Και ο Μπακέτος με τον Μάκαρη

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Μετά από μια μεγάλη διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας, αρχής γενομένης από τον συνενοθέντα Δήμο ΜΗΔΕΑΣ, απέκτησα με την καθημερινή ενασχόληση της προώθησης δίκαιων συλλογικών και ατομικών αιτημάτων των συγχωριανών μας, μια μεγάλη εμπειρία για πρόσωπα και πράγματα της Αυτοδιοίκησης.
Γνώρισα πολλούς Δημάρχους και άλλους επικεφαλής των διαφόρων κλάδων της Αυτοδιοίκησης και ασφαλώς όλους τους αιρετούς της περιοχής μας.
Η εμπειρία αυτή με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα καταλληλότερα πρόσωπα για την προώθηση των συλλογικών αιτημάτων είναι αυτά που καταξιώνονται στον επαγγελματικό τους χώρο αλλά ταυτόχρονα με την δραστηριότητα τους προωθούν την ανάπτυξη και την οικονομική ζωή της περιοχής μας, ώστε να βρίσκουν και οι νέοι άνθρωποι θέσεις εργασίας.
Με αυτήν την διαπίστωση και συγκρίνοντας τους κατερχόμενους στην διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων υποψηφίους Δημάρχους ξεχωρίζω μακράν τον κ. Κων/νο Μάκαρη.
Η ζηλευτή επαγγελματική και οικονομική του δραστηριότητα ωφέλησε πολλούς στην περιοχή μας και το δημιουργικό του πνεύμα ώθησε και άλλους επαγγελματίες σε δημιουργικές δραστηριότητες. Έτσι πιστεύω ότι αυτή η δημιουργικότητα θα μεταφερθεί και στα δημοτικά πράγματα εάν εκλεγεί ως Δήμαρχος του τόπου.
Για αυτό και εγώ με όση πολύχρονη εμπειρία αποκόμισα στα δημόσια πράγματα προσχωρώ στην παράταξη του και προτίθεμαι να υπηρετήσω το πρόγραμμά του από όποια θέση αυτός με τοποθετήσει.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη.
Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος)
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;