ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ενωμένοι οι κάτοικοι της Ερμιονίδας αντέδρασαν στην παρακμή!

Η αγανάκτηση και η οργή ένωσαν τους κατοίκους που είπαν όχι στην παρακμή του τόπου τους

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Μαΐου στο λιμάνι του Πορτοχελίου. Οι κάτοικοι, ενωμένοι, αντέδρασαν στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους μετανάστες και φώναξαν να κλείσει, επιτέλους, η δομή φιλοξενίας.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, επιχειρηματίες, καταστηματάρχες που βλέπουν τη σεζόν να κινδυνεύει να χαθεί οριστικά, ακόμα και ηλικιωμένοι συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι και εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία του κράτους.

Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Είναι αυτοί οι κάτοικοι που είδαν 200 μετανάστες να σπάνε την καραντίνα και να κάνουν πορεία μέχρι το Κρανίδι.

Είναι αυτοί, που ξεχασμένοι από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς, δίνουν τον δικό τους αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή στην όμορφη περιοχή τους.

“Τουριστική ανάπτυξη και δομή φιλοξενίας δεν πάνε μαζί” τόνισε σε ομιλία του ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος στο συγκεντρωμένο πλήθος και όλοι έδειξαν ότι ενωμένοι για το καλό του τόπου τους θα αγωνιστούν έως το τέλος.

  • Οι φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση του Δημήτρη Μπουγιώτη
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;