ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Εξετάσεις πιστοποίησης ελληνικής γλώσσας για πολίτες τρίτων χωρών στο ΔΙΕΚ Άργους


Το Δ.ΙΕΚ Άργους (2ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Άργους – Ναυπλίου, τηλ. 27510 62910 email: iekargol@sch.gr) λειτουργεί ως κέντρο υποβολής αιτήσεων για τις εξετάσεις για την πιστοποίηση γνώσης ελληνικής γλώσσας για πολίτες τρίτων χωρών.
Οι εξετάσεις διοργανώνονται από τη γενική γραμματεία επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης, διά βίου μάθησης και νεολαίας και θα γίνουν το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022.
Υποβολή αιτήσεων : Παρασκευή, 18/11 έως Δευτέρα, 28/11/2022
Ώρες: 15:00΄έως 20:00΄
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μπουν στη σελίδα της γενικής γραμματείας (http://www.gsae.edu.gr/el/geniki-ekpaidefsi-enilikon/ellinomatheia/1843-16-11-2022-eksetaseis-v-eksaminou-2022-gia-tin-pistopoiisi-gnosis-ellinikis-glossas-kai-stoixeion-ellinikis-istorias-kai-ellinikou-politismou-gia-polites-triton-xoron) και να δουν προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις, τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να φέρουν για να υποβάλουν την αίτησή τους καθώς και προηγούμενα θέματα εξετάσεων.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;