Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Επίσημη ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη για την κατάσταση με τη χιονόπτωση στην Αργολίδα

“Τα Δερβενάκια έχουν καθαριστεί με ίδια μηχανήματα της Π.Ε. Αργολίδας και τα συνεργεία εκχιονισμού έριξαν μεγάλες ποσότητες αλατιού για να καθαρίσουν τους δρόμους από το χιόνι. ️

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις μετακινήσεις αυτήν την ώρα στο σημείο”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.

Και συμπλήρωσε για την εικόνα που παρουσιάζει ο νομός και που παρουσιάζονται τα προβλήματα: “Στον Αχλαδόκαμπο έχουν μεταβεί αυτήν την ώρα μηχανήματα της Π.Ε. Αργολίδας και γίνεται προσπάθεια να καθαριστεί ο δρόμος ώστε να δοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κυκλοφορία.

Έλαβα την ενημέρωση ότι χρειάζεται παρέμβαση στην Καρυά όπου αυτήν την ώρα είναι κλειστός ο δρόμος από τη διασταύρωση με τη Λυρκεία και έως την κοινότητα της Καρυάς.

Στο Δήμο Άργους υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία για την είσοδο στα χωριά της πρώην κοινότητας Αλέας, όπου επιχειρούν μηχανήματα του Δήμου Άργους.

Κλειστός επίσης είναι ο δρόμος από τη Σκάλα μέχρι το Αραχναίο όπου συνεχίζεται η χιονόπτωση αυτήν την ώρα, ενώ εκεί επιχειρούν τώρα μηχανήματα του Δήμου Ναυπλιέων.

Έλαβα την ενημέρωση από τους Δήμους Ερμιονίδας και Επιδαύρου ότι έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία από την Τραχειά έως το Λυγουριό όπου τα συνεργεία εκχιονισμού έριξαν μεγάλες ποσότητες αλατιού και η κυκλοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς αλυσίδες.

Η κυκλοφορία είναι ούτως ή άλλως περιορισμένη στους οδικούς άξονες αλλά παρακαλώ προσωπικά κάθε οδηγό να μην ταξιδεύει στα ορεινά του νομού χωρίς αλυσίδες. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας είναι σε επιφυλακή και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οτιδήποτε νεότερο.”

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet

ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία στο AP: «Οι Κιώτες βγάλαμε νέο Δήμαρχο και μας έπνιξαν τα χορτάρια... Αυτό είναι το "Ευχαριστώ" του;»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!