ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Επίσκεψη Νίκα στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας

Επίσκεψη στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου, και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τους τροφίμους.
Ο περιφερειάρχης έδωσε δώρα, κυρίως είδη ατομικής υγιεινής όπως και είδη ένδυσης και υπόδησης κατάλληλα για τις αγροτικές εργασίες που επιτελούν οι κρατούμενοι στο εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα.

Το χρονικό διάστημα της επίσκεψης του Π. Νίκα στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας συνέπεσε με την επίσκεψη και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ναυπλίου, η οποία παιάνισε κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια.
Τον περιφερειάρχη στην επίσκεψή του συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, καθώς και οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Γανώσης και Γιάννης Μαντζούνης -αρμόδιοι για τα θέματα της μαρίνας Ναυπλίου και των υδατοδρομίων ο πρώτος και για θέματα αθλητισμού ο δεύτερος.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;