Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Επίσκεψη Τσακίρη & εκπροσώπων πολιτικής ηγεσίας στα γραφεία του ΕΦΕΑΠΕ

Τα νέα γραφεία του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ) στην Αθήνα επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων – Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) κ. Δημήτριος Σκάλκος, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Ταμείου Συνοχής (ΤΑ) κ. Γεώργιος Ζερβός και η Διευθύντρια του γραφείου του Υφυπουργού κα Ιωάννα Σεραφείμ.
Τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας με τον οποίο συνομίλησαν για το σημαντικό διαχειριστικό έργο του φορέα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Ακολούθησε συζήτηση – μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης – των εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΕΠΑΕ, καθώς και με Γενικούς Διευθυντές των Περιφερειακών Μονάδων.
Ο κ. Μαρλαφέκας ευχαρίστησε για την επίσκεψη στα νέα γραφεία του φορέα, τονίζοντας την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και ΕΦΕΠΑΕ, η οποία έχει οδηγήσει στην επιτυχή διαχείριση των δράσεων της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020.
Ο Υφυπουργός κ. Τσακίρης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΦΕΠΑΕ για την πρόσκληση, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου του φορέα και την επιδίωξή του να διαδραματίσει εξίσου σημαντικό ρόλο και στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.
Ο Γενικός Γραμματέας ΕΣΠΑ κ. Σκάλκος και ο Ειδικός Γραμματέας Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ κ. Ζερβός εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία του φορέα, ο οποίος αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιτυχή απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων, συμβάλλοντας, σε συνεργασία με το Υπουργείο, στην στήριξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας της χώρας και προσβλέποντας στη συνέχιση του έργου του και στην Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.
Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Μαρλαφέκας δεσμεύθηκε ότι ο φορέας θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά και στο νέο ΕΣΠΑ, προχωρώντας σε οργανωτικές βελτιώσεις που θα τον καταστήσουν ακόμη καλύτερο.

ΔΕΙΤΕ:  Πόρτο Χέλι, το μικρό ψαροχώρι που έχει αναδειχθεί σε δημοφιλή προορισμό

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!