ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ: Μεγάλη ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια για παιδί από την Αρχαία Επίδαυρο

Ο Γιώργος μας, μας έχει ανάγκη.

Ζητούνται επειγόντως άτομα να δώσουν αίμα και αιμοπετάλια.
Ο πολιτιστικός σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου έχει καλύψει τις πρώτες αναγκαίες φιάλες αίματος αλλά η ανάγκη είναι ΜΕΓΑΛΗ και ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ!
-Όσοι μπορούν να δώσουν αίμα παρακαλώ να το δώσουν στο νοσοκομείο του Άργους ή οπουδήποτε αλλού για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Επιδαύρου (και αυτοί με την σειρά τους θα δίνουν άμεσα εντολή να δίνεται για το παιδί.)
-Όσοι μπορούν να δώσουν αιμοπετάλια παρακαλώ πολύ να δώσουν για τον “Κυριάκη Γεώργιο του Αιμιλιανού για το ογκολογικό Ελπίδα Αγίας Σοφίας”.
Νεότερη ενημέρωση
Αγαπητοί γονείς και φίλοι της σελίδας, μετά από επικοινωνία με το νοσοκομείο του Άργους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
Στο νοσοκομείο του Άργους δεν γίνεται να δώσει κανείς αιμοπετάλια, ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
Επειδή φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση για αιμοδοσία, παρακαλώ ενημερώστε μας σε μήνυμα αν σκοπεύετε να δώσετε στο νοσοκομείο αίμα, ώστε αν μαζευτούν πάνω από 10-15 άτομα, να ενημερώσουμε με τη σειρά μας το νοσοκομείο και να οργανώσουν πιο σωστά την αιμοδοσία και να μην ταλαιπωρηθείτε με μεγάλη αναμονή.
Το τμήμα της αιμοδοσίας λειτουργεί από τις 8:30 έως τις 14:30.
Προϋπόθεση για να δώσετε αίμα είναι να μην έχετε νοσήσει με κόβιντ τουλάχιστον 1 μήνα πριν, να μην έχετε αλλεργίες, να είστε υγιείς και να μην παίρνετε αγωγή (π.χ. για πίεση)
Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε!!!
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
Δημοτικού Αρχαίας Επιδαύρου


 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
ΔΕΙΤΕ:  Επιπτώσεις μιας ακατάσχετης ουζοποσίας στο Άργος

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!