ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Επετειακό ημερολόγιο για τα 30 χρόνια της «Αλληλεγγύης»

Μια νέα χρονιά ανέτειλε και ευχή όλων μας είναι να μας προσφέρει όμορφες στιγμές, υγεία και κυρίως την ελπίδα να ονειρευόμαστε και να προσδοκούμε το καλύτερο!
Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ύπαρξης, 30 χρόνια προσπαθειών, ενημέρωσης και αλληλοβοήθειας. Γι΄ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε για το 2023 το επετειακό του ημερολόγιο, φόρο τιμής στους ανθρώπους που τον ίδρυσαν, που τον επάνδρωσαν, που έδωσαν ζωή στο όραμά του.

Σε όλους αυτούς που πάλεψαν και συνεχίζουν αβίαστα να παλεύουν για τον ασθενή και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, σε όλους αυτούς που έφυγαν αφήνοντας πίσω το σημαντικό αποτύπωμά τους, σε όλους αυτούς που έγιναν αρωγοί και πίστεψαν στο όραμά του.
Το ημερολόγιο της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» διατίθεται στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά (τηλ.: 2751068858) στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

1993-2023
30 χρόνια ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και συνεχίζουμε….
«Και σκέφτομαι πάλι
πως ταξίδι είναι οι άνθρωποι,
μα πιο πολύ ταξίδι είναι,
το πάθος να μοιραστείς το δρόμο»
Καλή και ευτυχισμένη Χρονιά σε όλους!!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;