ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιμελητήριο Αργολίδας: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “2οToloFest”

Κατά τη διάρκεια του διήμερου Φεστιβάλ, το λιμάνι του Τολού αποτέλεσε πόλο έλξης για πλήθος επισκεπτών, ντόπιων και τουριστών, οι οποίοι έζησαν μια βιωματική και όλο εκπλήξεις γαστρονομική, χορευτική, πολιτιστική και μουσική εμπειρία.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία μέσω της έκθεσης να γνωρίσουν τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους φορέων και τοπικών επιχειρήσεων. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ προσφέρονταν κεράσματα από τις επιχειρήσεις του Τολού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος στον χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες και συνεχάρη το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού για την άψογη διοργάνωση, ευχαρίστησε όλες τις επιχειρήσεις – εκθέτες, τους συλλόγους και τους φορείς που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ. Στην ομιλία του ο κος Δαμούλος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίζουμε όλοι αυτές τις εκδηλώσεις καθώς προβάλλουν το τουριστικό, γαστρονομικό / αγροδιατροφικό προϊόν ολόκληρης της περιοχής, προωθούν τη συνεργασία και τη συλλογικότητα και τέλος τονώνουν την οικονομία προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία. Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Δαμούλος τόνισε για άλλη μία φορά την αναγκαιότητα των συνεργασιών και συνεργιών για την επίτευξη υψηλών στόχων και προσδοκιών για την Αργολίδα.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της πρώτης μέρας του φεστιβάλ άνοιξε με την παρουσίαση του νέου βιβλίου μαγειρικής του βραβευμένου chef Ιάκωβου Απέργη ενώ η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση latin, freestyle και παραδοσιακών χορών από χορευτικούς συλλόγους της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, ο chef Ιάκωβος Απέργης μαγείρεψε ζωντανά τοπικές συνταγές που περιλαμβάνονται στην ενέργεια προώθησης του γαστρονομικού τουρισμού της Αργολίδας – ArgolisTasteCulture ενώ το διήμερο φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τη μουσική συναυλία των Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη και Αργύρη Λούλατζη.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους και δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
Το Επιμελητήριο Αργολίδας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία και συμμετείχε ενεργά στην έκθεση τοπικών προϊόντων & φορέων με δικό του περίπτερο προωθώντας την Αργολική γαστρονομία – ArgolistasteCulture και τα προϊόντα/ υπηρεσίες της Αργολίδας.

Το 2ο ToloFest έγινε σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., το Τοπικό Συμβούλιο Τολού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, το Σύλλογο Αλιέων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τολού.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Ξενώνας στην παλιά πόλη του Ναυπλίου ζητά καμαριέρα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!