ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιμελητήριο Αργολίδας: 3ο Συνέδριο Οινοτουρισμού «Ένα ταξίδι στον οίνο και στον χρόνο»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πελοπόννησο, το 3ο κατά σειρά συνέδριο Οινοτουρισμού.

Το πρόγραμμα με θέμα “Ένα ταξίδι στον οίνο & στο χρόνο” συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν η ανάδειξη της δυναμικής και των ευκαιριών ανάπτυξης που δημιουργεί ο οινοτουρισμός, σε συνδυασμό με άλλες μορφές τουριστικής δραστηριότητας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ειδικό σήμα «ΣΕΟ – Σήμα Επισκέψιμου Οινοποιείου» καθώς ολοένα και περισσότερα οινοποιεία το αποκτούν. 21 οινοποιεία στην Πελοπόννησο έχουν αυτό το ειδικό σήμα καταγράφοντας σημαντικά στοιχεία επισκεψιμότητας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αργολίδας Παναγιώτης Ψυχογυιός παραβρέθηκαν στην τελετή έναρξης του 3ου συνεδρίου στο Κτήμα Σκούρα.
Το Επιμελητήριο Αργολίδας κινείται ήδη στην κατεύθυνση του Γαστροτουρισμού με το πρόγραμμα «Αργολίς, Γαστρονομικός Προορισμός Διεθνούς Εμβέλειας» το οποίο προχωρά με γοργούς ρυθμούς και βρίσκεται στη Β’ φάση υλοποίησης του.
Η οινική εμπειρία στην Αργολίδα, οι πρότυποι επισκέψιμοι αμπελώνες και τα οινοποιεία, τα εξαιρετικά κρασιά της περιοχής σε συνδυασμό με την τοπική κουζίνα θα αποτελέσουν το κύριο μοχλό ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας και της γαστρονομικής μας ταυτότητας τα επόμενα χρόνια.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!