Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Επιμελητήριο για Covid-19: Δωρεά – Ενίσχυση της Ν.Μ. Άργους | Ενίσχυση ζήτησε ο Θ. Βασιλόπουλος και για τη Ν.Μ. Ναυπλίου

Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, την Παρασκευή 23/10, αποφασίστηκε η  δωρεά – ενίσχυση της Ν.Μ. Άργους με την αγορά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 9.000,00 ευρώ περίπου.

Το ποσό προέρχεται από σχετικό κωδικό του προϋπολογισμού, ειδικό για κοινωνικές δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ:  Καταγγελία: «Στις Λίμνες μείναμε όλη μέρα χωρίς ρεύμα... Μας δουλεύει ο ΔΕΔΔΗΕ;»

Ο κ. Θεόδωρος  Βασιλόπουλος, εκ μέρους  της επιμελητηριακής παράταξης Αναπτυξιακή Δύναμη, ενημέρωσε το σώμα πως στη Ν.Μ. Ναυπλίου, είναι επιτακτική ανάγκη η προμήθεια ειδικού ιατρικού εξοπλισμού (ενός βιντεολαρυγγοσκοπίου) που είναι απολύτως σχετικός μεταξύ άλλων για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων του νέου κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στη θάλασσα!

Το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορούσε να συζητηθεί καθώς δεν συμπεριλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη για να ληφθεί απόφαση και θα συζητηθεί σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο μετά από σχετικό αίτημα της Ν.Μ. Ναυπλίου.

ΔΕΙΤΕ:  Το καλοκαίρι ξεκινά με ένα μεγάλο πανηγύρι στην Αργολίδα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας, εκ μέρους των επιχειρηματιών έχει αποδείξει πολλές φορές πως στέκεται αρωγός με την συνδρομή του σε κρίσιμες περιόδους.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!