ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επισκέψεις Νίκα στις φυλακές Τρίπολης, Ναυπλίου και Τίρυνθας

Επισκέψεις στα σωφρονιστικά καταστήματα Ναυπλίου και Τίρυνθας πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.
Ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο και τους θεματικούς ομολόγους του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και Γιάννη Μαντζούνη, είχε συναντήσεις με την διοίκηση των εν λόγω καταστημάτων, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ απευθύνθηκε και στους κρατουμένους, προς τους οποίους διένειμε γλυκά, βιβλία αλλά και διάφορα είδη ατομικής υγιεινής.

Την προηγούμενη εβδομάδα, εξ άλλου, ο Π. Νίκας είχε πραγματοποιήσει ανάλογη επίσκεψη στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης.

Ο περιφερειάρχης, δήλωσε προς τις διοικήσεις των τριων καταστημάτων ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει όσον αφορά στις υποδομές τους, αλλά και σε δράσεις σχετικές με τους κρατουμένους που αφορούν στον πολιτισμό και την παιδεία.

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Π. Νίκας προγραμματίζει επισκέψεις στην δομή μεταναστών, στην Κόρινθο, καθώς και σε προνοιακά ιδρύματα στη Λακωνία και τη Μεσσηνία.
ΔΕΙΤΕ:  Κρανιδιώτης πήγε στο νεκροταφείο και του έκλεψαν την τσάντα που ήταν γεμάτη λεφτά

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!