ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Επιτέλους, κάτι πρέπει να γίνει με την Αστυνομία στην Ερμιονίδα

Θα ασχοληθεί σοβαρά ο Υπουργός;

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, με επιστολή του αιτήθηκε την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας με μόνιμο προσωπικό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και ο Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς ενημέρωσε σχετικά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.
Ελπίζουμε ο τελευταίος να αντιληφθεί την κατάσταση στην περιοχή και να ανταποκριθεί άμεσα.
Πάντως μέχρι και σήμερα, δεν έχουμε δει κάτι αξιόλογο από μεριάς του, όσον αφορά την βελτίωση της αστυνόμευσης όχι μόνο στην Ερμιονίδα αλλά και στην υπόλοιπη Αργολίδα.

Δυστυχώς η παραβατικότητα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και πρέπει κάποια στιγμή στο υπουργείο να ασχοληθούν σοβαρά με το μείζον αυτό ζήτημα.
Υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις πόρων και δυναμικού στην Αστυνομία, που όσο κι αν θέλει, δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
Να φανταστείτε, το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας δεν έχει μόνιμο διορισμένο διοικητή. Πώς περιμένουν δηλαδή να λειτουργήσει; Ο καθένας θα κάνει ότι θέλει;

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;