ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιτυχημένη η ομαδική έκθεση Αργείων ζωγράφων (Pics)

Η «Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων» που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ από τις 3 έως τις 7 Αυγούστου 2022, στέφθηκε με επιτυχία.

Ο αύλειος χώρος του παλαιού Δημαρχείου φιλοξένησε έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων, με διαφορετικές τεχνοτροπίες και θεματολογίες των : Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, Ρήγα Ρηγόπουλου, Ευαγγελίας Παζιώτα, Κωνσταντίνας Νανοπούλου, Τζένης Δρίτσα – Καλογεράκη, Βασιλικής Ρέντα, Θεοδώρας Λιακοπούλου, Βασιλικής Νικήτα, Γωγούς Μπούφα, Κατερίνας Ηλιάδη, Αναστασίας Μούγιου, Βασιλικής Θεοφανοπούλου και Δήμητρας (Μίκα) Μούκα.

Εχθές, Κυριακή βράδυ, τελευταία μέρα της Έκθεσης η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, απένειμε τα Αναμνηστικά Συμμετοχής.

Παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις έγιναν στην πλατεία του Αγ. Πέτρου, που σε συνδυασμό με την Έκθεση, δημιούργησαν μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα γιορτής για τους επισκέπτες, ντόπιους και εκδρομείς, μικρούς και μεγάλους.

Το συγκρότημα Swing & Sing, με τραγούδια από την ελληνική & ξένη μουσική σκηνή σε ηχοχρώματα της jazz, διασκέδασε τον κόσμο. Ο Αλέξης Αλεξάνδρου με τις πετυχημένες μιμήσεις τραγουδιστών του εγχώριου μουσικού στερεώματος, τραγούδησε πολλά γνωστά ελληνικά τραγούδια. Ο Γιάννης Νανόπουλος με το συγκρότημά του ερμήνευσαν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που σφράγισαν μια εποχή 60 ετών (1955-2015).

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!