ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της “Ελληνικής Παράδοσης” στο Άργος (Pics)

Η ανακοίνωση του Συλλόγου «Ελληνική Παράδοση»

Ο σύλλογος “Ελληνική Παράδοση” θα ήθελε να δώσει πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και τα μέλη του που συμμετείχαν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».
Οι χορευτές, η νεοσύστατη χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού, οι μουσικοί, οι αφηγητές ήταν όλοι άψογοι και προσέφεραν στο κοινό μια υψηλού επιπέδου παραδοσιακή εκδήλωση.
“Ήρθανε τα Χριστούγεννα, ήρθανε οι σχολάδες» ήταν ο τίτλος της φετινής εκδήλωσης και πραγματικά τα περιείχε όλα… χορούς, τραγούδια, κάλαντα, έθιμα και, βέβαια αφηγήσεις που μας μετέφεραν εικόνες από τα Χριστούγεννα της παράδοσης μας και της θρησκείας μας σε πολλές περιοχές της Ελλάδας μας!
Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωσή μας και στήριξαν, τόσο την προσπάθεια του συλλόγου, όσο και το σκοπό της εκδήλωσης που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και στο χώρο συγκεντρώθηκαν χρήματα για την «Εστία κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία».
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Άργους Μυκηνών & την ΚΕΔΑΜ για την συνδιοργάνωση καθώς και τους δασκάλους μας και όλα τα μέλη μας που βοήθησαν στην προετοιμασία της φετινής εκδήλωσης!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία!!

ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Το θερινό ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!