ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Εργασίες συντήρησης οδοποιίας στο Δήμο Ναυπλιέων | ΕΙΚΟΝΕΣ

Στοχευμένα έργα οδοποιίας σε δρόμους του Δήμου Ναυπλιέων που χρήζανε παρέμβασης πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου με ειδικά μηχανήματα και με τον κατάλληλο εξοπλισμό προχώρησαν τόσο σε εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμο στην Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου όσο και στην επούλωση λάκκων σε αρκετά σημεία της πόλης του Ναυπλίου.

Ο Δήμος Ναυπλιέων υλοποιεί παρεμβάσεις και εργασίες σε δρόμους του οδικού μας δικτύου που παρουσίαζαν σοβαρά προβλήματα για την διέλευση των οχημάτων ενώ δυσχέραιναν και την πρόσβαση των πεζών.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος βρέθηκε στα σημεία των εργασίων και επέβλεψε την πορεία ολοκλήρωσής τους.

Σε δήλωσή του ανέφερε: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του οδικού δικτύου του Δήμου Ναυπλιέων, ώστε να γίνει περισσότερο ασφαλές για τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες μας. Έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και αναβαθμίζουν τις υποδομές μας, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό μας. Για το λόγο αυτό, θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση σε τέτοια ζητήματα, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά σε όσο περισσότερα σημεία μπορούμε, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;