ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Αργούν ακόμα τα μέτρα στήριξης; Πόσο άλλο ν’ αντέξουν οι επαγγελματίες;

Ήταν 8 Δεκεμβρίου 2020, που δημοσιεύαμε το αίτημα του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης ΠΡΟΣΥΕΡ κ. Τάσου Λάμπρου προς τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, για τα μέτρα ελάφρυνσης για τις πληγείσες επιχειρήσεις στην Ερμιονίδα:

“Ζητώ από τον Δήμαρχο κ. Γ. Γεωργόπουλο, να μας ενημερώσει για τις ενέργειες του και τις πρωτοβουλίες της διοίκησης σχετικά με το θέμα, τις ενέργειες που έχουν γίνει και ποιες πρόκειται να γίνουν.” 

Ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε θετικά:

“Θα στηρίξουμε για ακόμα μία φορά τις πληττόμενες επιχειρήσεις που εδρεύουν στον Δήμο μας. Για το ανωτέρω θέμα ενημέρωσα σχετικά τα μέλη του Δ.Σ. στην τηλεδιάσκεψη της 8ης Δεκεμβρίου, με αφορμή την αίτηση που κατέθεσε ο κ. Αναστάσιος Λάμπρου, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, σε μία προσπάθεια γόνιμης και ουσιαστικής άσκησης των καθηκόντων του.”

Κλείνοντας το σχετικό μας ρεπορτάζ, τότε, φοβούμενοι πως, παρά τις όποιες δηλώσεις του Δημάρχου, θα υπάρξει απόσταση χρονική ανάμεσα στις προθέσεις και τις πράξεις της Δημοτικής αρχής, είχαμε σχολιάσει:

«Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι συγκεκριμένες οικονομικές ελαφρύνσεις ανακοινώθηκαν στο Άργος στις 2 Δεκεμβρίου, στο Ναύπλιο νωρίτερα, στις 21 Νοεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα αποφασίστηκαν στην Επίδαυρο απαλλαγές δημοτικών τελών.

Στην Ερμιονίδα αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς, πρώτα θα μπει το 2021 και ακόμα θα περιμένουμε… το πλάνο!»

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, επιβεβαιωθήκαμε, καθώς τελειώνει ήδη ο Ιανουάριος του 2021 και ακόμα δεν έχουμε δει να παίρνεται κάποια ουσιαστική απόφαση.

Αναρωτιόμαστε, πόσο ακόμα θα περιμένουν οι επαγγελματίες του Δήμου Ερμιονίδας ώστε να δουν υλοποιούμενα τα… ευχολόγια. Πόσο να αντέξουν ακόμα, όταν ο χρόνος και οι υποχρεώσεις τους τρέχουν και τους συνθλίβουν;

Ιάσονας Μουσταΐρας*


*Ο Ιάσονας Μουσταΐρας είναι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ιδιοκτήτης του Argolida Planet και υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας. Επίσης, είναι συνιδρυτής της πρώτης επαγγελματικής ηλεκτρονικής εφημερίδας που εμφανίστηκε στο νομό Αργολίδας, εν έτει 2009, του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, που εκδιδόταν σε έντυπη μορφή από το 1993.


Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;