ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Θα φτιάξουν κανένα δρόμο στην Ερμιονίδα ή θα κυκλοφορούν μόνο τα 4Χ4;

Ο δρόμος που οδηγεί στο μοναστήρι της Αγίας Άννας είναι σε τραγική κατάσταση και θα έπρεπε να είχε επισκευαστεί εδώ και χρόνια.
Παρόλο που τα τελευταία χρόνια, υπήρχε σχετικό αίτημα, η διοίκηση του Δήμου δεν ασχολήθηκε καν.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου έφερε το θέμα ξανά στην επιφάνεια, αλλά δεν είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τον ακούσουν.
Εξάλλου για όλα τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής, ο κ. Λάμπρου έχει παρέμβει και έχει καταθέσεις σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις, όμως ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος αποφεύγει να τις κάνει πράξη (θα έχει τους λόγους του).

Αν άκουγε τις προτάσεις του κ. Λάμπρου, θα είχαν λυθεί πολλά προβλήματα της περιοχής, αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ας αφήσει λοιπόν τους εγωισμούς και τον προεκλογικό αγώνα στην άκρη και ας παράξει επιτέλους κάποιο σημαντικό έργο, γιατί δυστυχώς τα προβλήματα μαζεύονται και αυτοί που την πληρώνουν είναι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες.

Και όσον αφορά το κάκιστο οδικό δίκτυο της Ερμιονίδας, να σκεφθεί κάποια στιγμή ο κ. Γεωργόπουλος ότι δεν έχουν όλοι 4Χ4 και αγροτικά για να μπορούν να κυκλοφορούν και φυσικά δεν γίνεται να μιλάμε για ανάπτυξη και μεγάλες επενδύσεις, όταν ακόμα και σήμερα, που έχουν πέσει τόσα χρήματα στην περιοχή, υπάρχουν δρόμοι που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;