ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Αρνούνται τον έλεγχο στη ΔΕΥΑΕΡ ο Πρόεδρος και φυσικά ο Δήμαρχος

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αντιπολίτευσης Δήμου Ερμιονίδας

Αγαπητοί συνδημότες,
Ως Συντονιστική Επιτροπή της Αντιπολίτευσης αποστείλαμε στις 07 -04-2022 επιστολή στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ, για να προγραμματίσουμε επισκέψεις σε όλες τις γεωτρήσεις, δεξαμενές και αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΕΡ, με σκοπό να διαπιστώσουμε από κοντά την υφιστάμενη κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου.
Με την επιστολή ζητήσαμε να μας δώσουν τους αρμόδιους υπαλλήλους ανά δημοτική ενότητα, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να καθορίσουμε χρονικά τις επισκέψεις μας, οι οποίες θα γίνονταν μέχρι το τέλος Μαϊου 2022.
Όμως βλέποντας ότι δεν έχουν απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, αποστείλαμε 2η επιστολή στις 29-04-2022, υπενθυμίζοντάς τους πως περιμένουμε ακόμα να γίνει δεκτό το αίτημά μας.
Προτείναμε μάλιστα να μας εξυπηρετήσουν και εκτός του ωραρίου εργασίας τους, οι παρακάτω υπάλληλοι και εργαζόμενοι οι οποίοι γνωρίζουν καλά τη λειτουργία των εγκαταστάσεων:
ΔΕ Κρανιδίου: Κωτσαράς Ιωάννης
ΔΕ Ερμιόνης : Πραχαλιάς Γεώργιος
Βιολογικοί: Κωτταράς Κωνσταντίνος
Υπενθυμίζουμε ότι με αυτούς τους υπαλλήλους που προτείναμε, ώστε να γίνει η αυτοψία, είχαμε κατά το παρελθόν και από τη θέση της αντιπολίτευσης αλλά και από την θέση της πλειοψηφίας άψογη συνεργασία όποτε και όσες φορές τους ζητήθηκε.
Όμως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ και φυσικά ο Δήμαρχος Ερμιονίδας που έχει την εποπτεία όλων των Νομικών Προσώπων και επιχειρήσεων του Δήμου, φαίνεται πως έψαχναν πολύ καιρό πως θα αποφύγουν τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, από την αντιπολίτευση!!
Έτσι στις 11-05-2022 (ένα μήνα σχεδόν μετά την πρώτη επιστολή μας), με μία απαράδεκτη απάντηση αρνήθηκαν να κάνουν δεκτό το αίτημά μας, δηλαδή τον έλεγχο από την αντιπολίτευση, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως θα ήταν αν όχι παρανοϊκό, υπερβολικό να υποχρεώσουν τους υπαλλήλους να συμμετέχουν στις επισκέψεις μας.
Η αρνητική απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΕΡ στο αίτημά μας να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης της Δημοτικής Επιχείρησης, δηλαδή όλες τις γεωτρήσεις, δεξαμενές, αντλιοστάσια και τους βιολογικούς της ΔΕΥΑΕΡ, με σκοπό να διαπιστώσουμε από κοντά την υφιστάμενη κατάσταση δείχνει απλά την νοοτροπία της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την διαχείριση των κοινών.
Αρνούνται τον έλεγχο λες και πρόκειται για δική τους επιχείρηση και κάνουν ότι θέλουν.
Καλούμε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας να πάρει πίσω την αρνητική απάντηση και να κάνει δεκτό το αίτημά μας, το αίτημα ουσιαστικά των δημοτών οι οποίοι έδωσαν με την ψήφο τους σε εμάς το δικαίωμα να τους αντιπροσωπεύουμε.
Εμείς ταυτόχρονα θα ενημερώσουμε και τα αρμόδια όργανα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου στον Νομό Αργολίδας.
Η Συντονιστική Επιτροπή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Λάμπρου Αναστάσιος
Τόκας Αναστάσιος
Αποστόλου Παναγιώτης
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;