ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ερωτήματα Κοντού, Λυκοσκούφη στον Καμπόσο για τη διακοπή της συνεργασίας με την εταιρεία Eurologic

Ανακοίνωση των ανεξάρτητων Δημοτικών Συμβούλων Νίκου Κοντού και Γιάννη Λυκοσκούφη.

«Χθες ο κ. δήμαρχος Άργους-Μυκηνών ανακοίνωσε τη διακοπή συνεργασίας του Δήμου μας με την εταιρεία λογιστικής υποστήριξης EUROLOGIC IKE, λόγω καταγγελιών προερχόμενες από το Δήμο Αχαρνών, σύμφωνα με τις οποίες η παραπάνω εταιρεία έχει προσκομίσει πλαστή φορολογική ενημερότητα.
Παρόλα αυτά, ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμος μας δεν έχει ζημιωθεί από τις συναλλαγές με την εν λόγω εταιρεία.
Δεν απάντησε όμως στο ερώτημα αν καλώς ή κακώς ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα είχαν αναθέσει απευθείας συμβάσεις στην συγκεκριμένη εταιρεία.
Δεν απάντησε επίσης στο ερώτημα αν γνώριζε τις φορολογικές διαφορές της εταιρείας αυτής και αν ήλεγξε την φορολογική της ενημερότητα ο ίδιος αλλά, και οι πρόεδροι των νομικών προσώπων, οι οποίοι υπέγραψαν τις απευθείας αναθέσεις με την εταιρεία αυτή.
Ο κ. δήμαρχος δεν είπε αν εκτός από τη λογιστική διαχείριση του Δήμου, τη λογιστική διαχείριση της ΔΕΥΑΑΡΜ, τη λογιστική διαχείριση της ΚΕΔΑΜ, τη λογιστική διαχείριση της ΑΡΓΩ Α.Ε., τη λογιστική διαχείριση της Κοινωνικής Μέριμνας, τη διαχείριση του δημοτικού κολυμβητηρίου, την διαχείριση του Κοινωνικού γυμναστηρίου τι άλλο έχει δοθεί με απευθείας ανάθεση στην παραπάνω εταιρεία;
Οι υπογράφοντες τις απευθείας αναθέσεις προς την παραπάνω εταιρεία έχουν κάθε λόγο να κοιμούνται ήσυχοι;
Υ.Γ.: Επιπλέον, ο κ. δήμαρχος δεν έχει ακόμα απαντήσει στο «προφητικό» ερώτημα μας από τις 30-12-2022, σχετικά με το πλήθος των απευθείας αναθέσεων του Δήμου μας και των νομικών του προσώπων προς την εταιρεία EUROLOGIC IKE.»
Διαβάστε ακόμη: 
Είδηση «βόμβα» | Τέλος ο Λαμπρακάκης από τον Δήμο Άργους – Σοβαρές καταγγελίες – Τι δήλωσε ο Δήμαρχος
Καταγγελία για Λαμπρακάκη | «Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες»
Η «Δυνατή Πόλη Ξανά» ζητά έλεγχο των συμβάσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών με τον Βασίλη Λαμπρακάκη
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;