Ερωτικό διήμερο για την Ιωάννα Μαλέσκου στο Ναύπλιο – Ποιο είναι το νέο της αμόρε | ΒΙΝΤΕΟ

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το ειδύλλιο.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει στην προσωπική της ζωή η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλει να κρατάει την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατά καιρούς της έχουν χρεωθεί πολλές σχέσεις, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει κάτι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, εκπαιδευτή σκύλων στο επάγγελμα. Έτσι φαίνεται ότι γνωρίστηκαν οι δυο τους αφού ο Κωνσταντίνος Δανιάς διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη με την Ιωάννα Μαλέσκου να ζητά συμβουλές για τον σκύλο της, ένα γαλλικό bulldog.

Το ζευγάρι πρόσφατα έκανε ρομαντική απόδραση στο Ναύπλιο. Η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τον σύντροφό της φρόντισαν να είναι διακριτικοί για να μην προκαλέσουν αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ με την ειδικότητα του επιστήμονα και τεχνολόγου Τροφίμων. Συνέχισε τις σπουδές του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, απ’ όπου και πήρε μεταπτυχιακό στο Τμήμα Χημείας και πλέον ασχολείται με την εκπαίδευση ζώων, ενώ, λατρεύει τα extreme sports, τις μηχανές και τη θάλασσα.