ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Εσείς πόσα άλογα βλέπετε; Η απάντησή σας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σας

Απίστευτο!

Ένα τεστ που θα αποκαλύψει στοιχεία για τον χαρακτήρα σας. Γνωρίζετε πως τα πρώτα τεστ προσωπικότητας χρησιμοποιήθηκαν από το 1920 και μετά κυρίως για να βοηθήσουν στη διαδικασία επιλογής για το προσωπικό των στρατιωτικών δυνάμεων;
Tο νέο τεστ μοιάζει παιχνιδάκι. Είναι όμως;
Σήμερα, υπάρχουν πολλά τεστ που χρησιμοποιούνται από την κλινική ψυχολογία μέχρι τη συμβουλευτική των σχέσεων. Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση αφού κοιτάξετε την εικόνα. Δεν χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, απλά κοιτάξτε και πείτε μας την απάντησή σας.
Πόσα άλογα βλέπετε;
Μερικές φορές ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε μια κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σας αρνητικά ή θετικά.Εν πάση περιπτώσει, η αντίληψη είναι σημαντικός παράγοντας που μαζί με τις υποθέσεις σας, την διαίσθηση και την κρίση μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Κάθε απόφαση που λαμβάνετε αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.
Ένα άλογο
Εσείς πόσα άλογα βλέπετε; Η απάντησή σας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σας
Αν βλέπετε μόνο ένα άλογο, δεν είστε πολύ παρατηρητικοί και βλέπετε τα περισσότερα πράγματα επιφανειακά. Δεν ανησυχείτε πραγματικά για εκείνα τα μικρά πράγματα και είστε ένας από τους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις γρήγορα. Πιστεύετε ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και ότι όλα αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου πράγμα που σας κάνει να κατανοήσετε τη δύναμη της ομαδικής εργασίας.
Πιστεύετε στην ενότητα. Αυτό σας κάνει να έχετε καλή απόδοση σε ομαδική εργασία και έναν καλό ηγέτη που αφουγκράζεται ειλικρινά τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων. Είστε ένας άνθρωπος με την ικανότητα να βλέπει πράγματα πέρα ​​από την πραγματική σημασία τους μερικές φορές. Εάν στοχεύσετε στην επιτυχία κάποιου πράγματος θα βεβαιωθείτε ότι θα την έχετε. Ο τρόπος που κοιτάζετε τα πράγματα είναι διαφορετικός, αλλά αυτό δεν σας κάνει εγωιστές. Προσπαθείτε να βλέπετε τα γεγονότα όπως είναι, γι ‘αυτό είναι δύσκολο για κάποιον να σας κάνει να πιστέψετε κάτι διαφορετικό. Επίσης, δεν χάνετε εύκολα σε συζητήσεις. Είστε ένας άνθρωπος που πιστεύει στο προαίσθημα και δεν σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σας.
Πέντε έως δέκα άλογα
Εσείς πόσα άλογα βλέπετε; Η απάντησή σας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σας
Εάν μπορείτε να δείτε 5 έως 10 άλογα, τότε είστε άνθρωπος που παίρνει τα πράγματα σοβαρά και, σε κάθε περίπτωση, προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Είστε τελειομανείς, είστε πολύ λογικοί και πάντα εστιάζεστε στα καθήκοντά σας. Δεν έχετε καθόλου δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων που βάζετε. Εντούτοις, μερικές φορές μπορεί να ξεφεύγετε λίγο, αν και δεν συμβαδίζει πραγματικά με την τελειομανή προσωπικότητά σας.
Δεν πειράζει όμως και το ξέρετε αυτό ήδη. Είστε άνθρωπος που σας αρέσει να σκέφτεται και να περιμένει ώστε να προγραμματίζει τα πάντα και να έχει τον έλεγχο. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να επαναλαμβάνετε τα πράγματα, ειδικά όταν ξέρετε ότι οδηγεί στους στόχους σας. Είστε ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση και είστε σίγουροι για τον εαυτό σας τις περισσότερες φορές. Μερικές φορές υποτιμάτε τα πράγματα λόγω αυτής της στάσης που οδηγεί σε αποτυχίες κάπου κάπου. Με την προσωπικότητα που έχετε όμως δεν αφήνετε την αποτυχία να σας επηρεάσει πολύ και απλά συνεχίζετε.
Από έντεκα άλογα και πάνω
Εσείς πόσα άλογα βλέπετε; Η απάντησή σας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σας
Εάν βλέπετε 11 άλογα ή περισσότερα, τότε είστε ένας πολύ παρατηρητικός και λεπτομερής άνθρωπος. Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε πολλά πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν. Όταν έχετε μια δουλειά να κάνετε, συνήθως την κάνετε σχολαστικά, χωρίς να λείπουν λεπτομέρειες, ώστε να επιτευχθεί η τελειότητα. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι όπως τα θέλετε και αυτό σας κάνει να καθυστερείτε.
Θέλετε να κάνετε τα πράγματα με μεθοδικό τρόπο ακολουθώντας μια διαδικασία ή ένα σύνολο οδηγιών. Παίρνετε συνήθως τα καλύτερα αποτελέσματα λόγω της άριστης ικανότητάς σας. Όμως, η επιμονή και η επιθυμία σας για τελειότητα συνήθως σας καθιστούν ανασφαλείς για τα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύουμε να πάτε με τη ροή των πραγμάτων και να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;