Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Εστίαση: Ένα μέτρο από την εποχή του lockdown που παίρνει παράταση

Παράταση μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου του νέου έτους πήραν τα τραπεζάκια στους εξωτερικούς χώρους καταταστημάτων της εστίασης.

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας «Σύσταση και Οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου επωνυμία Ένωση Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδας (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoνοϊού covid 19 και προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις» και η οποία ψηφίστηκε τα τραπεζοκαθίσματΑ παίρνουν παράταση τα τραπεζάκια στους εξωτερικούς χώρους έως και 15 Ιανουαρίου του 2023.
Υπενθυμίζεται ότι από τον Μάιο του 2020 έχει επιτραπεί στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης να τοποθετήσουν περισσότερα τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους ατελώς, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού SARS-VoV-2. Η συγκεκριμένη διάταξη προβλέφθηκε ώστε να δοθεί μεγαλύτερος χώρος στα καταστήματα εστίασης προκειμένου να μπορέσουν να τηρηθούν οι αναγκαίες αποστάσεις που είχαν επιβληθεί λόγω κορονοϊού ωστόσο φαίνεται πως θα διατηρηθεί λίγο ακόμα παρά την άρση του lockcown.
Ο παραχωρούμενος χώρος, σύμφωνα με την τροπολογία, μπορεί να εκτείνεται μέχρι του διπλάσιου του χώρου της αρχικής παραχώρησης, ή να είναι ικανός για ανάπτυξη του ίδιου αριθμού τραπεζοκαθισμάτων.
Δείτε την τροπολογία ΕΔΩ

Πηγή

ΔΕΙΤΕ:  Τολό: Ο απόλυτος προορισμός για μίνι καλοκαιρινές αποδράσεις (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!