ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Εσύ το ήξερες; Αυτό είναι το μπαχαρικό που προστατεύει τα ρούχα από τον σκόρο

Θα σου λύσει τα χέρια

Οι σκόροι αγαπούν το σκοτάδι και κρύβονται συνήθως στις πτυχές των ρούχων. Γεννούν εκατοντάδες αυγά κατά τη διάρκεια της ζωής τους, τα οποία επειδή είναι μικρότερα από 1 χιλιοστό είναι σχεδόν αόρατα. Τα αυγά τοποθετούνται πάνω στα ρούχα και οι προνύμφες τρέφονται με το υλικό πάνω στο οποίο έχουν εναποτεθεί μέχρι να αλλάξουν στάδιο.
Για να εμποδίσουμε τον σκόρο να τρυπώσει μέσα στα ρούχα, τα μάλλινα χαλιά, τις κουβέρτες και τις πετσέτες μας καλό είναι να λάβουμε κάποια μέτρα για να τα προστατέψουμε.
Υπάρχει λύση για να απαλλαγείτε από αυτόν και μάλιστα κρύβεται στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Και δεν είναι άλλο από το γαρύφαλλο.
Το μόνο, λοιπόν, που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ανάμεσα στα ρούχα, στις τσέπες και όπου αλλού μπορείτε ολόκληρα κομμάτια από γαρύφαλλο.
Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μπαχαρικά κατά του σκόρου και σας εγγυάται ότι τα ρούχα σας θα προστατεύονται όσο καιρό είναι αποθηκευμένα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;