Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Εταιρεία από την Αργολίδα διακρίθηκε με δύο βραβεία στο Λονδίνο


Ένας δικός μας άνθρωπος από την Αργολίδα ο Γιώργος Ρόζης διακρίθηκε για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του με 2 χρυσά βραβεία στα Mediterranean Taste Awards 2022 που έγιναν στο Λονδίνο για την παραδοσιακή “Γραβιέρα με τρούφα” και μυζήθρα Αραχναίου.
Πιο αναλυτικά το Τυροκομείο Γεώργιος Ρόζης Κ & Σία ΟΕ κατέκτησε:
1. Χρυσό βραβείο Excellent taste για την Γραβιέρα με τρούφα.
2. Χρυσό βραβείο Excellent taste για την Μυζήθρα Γραβιέρας.
Να σημειώσουμε ότι η διεξαγωγή του διαγωνισμού έλαβε χώρα στις 26-28 Φεβρουαρίου 2022, ταυτόχρονα σε Λονδίνο και Βερολίνο και η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων – ποτών και της γαστρονομίας.
Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησής Ρόζη ξεκινά περί το 1951 στο όρος Αραχναίο Αργολίδας ή (Xέλι) και συγκεκριμένα στο ομώνυμο χωριό.
Εκείνη την εποχή έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα ο παππούς Γεώργιος Ρόζης
δημιουργώντας τις πρώτες βάσεις της σημερινής τυροκομικής μονάδας.
Σήμερα στις σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις μας και σε υψόμετρο 700μ. με πολύ μεράκι και αγάπη στην παράδοση της τυροκομικής τέχνης από γενιά σε γενιά συνεχίζουμε αδιάκοπα να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ικανοποιώντας την επιθυμία σας για αγνές ελληνικές γεύσεις.
Η επιχείρηση ΡΟΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. πληροί όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προϋποθέσεις καθώς και ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000:2005 και HACCP.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!