Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ετοιμάζονται στο Δήμο Ερμιονίδας για την έναρξη των σχολείων

Στο Δημαρχείο με πρόσκληση του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την διασφάλιση των όρων πρόληψης και προστασίας των μαθητών, εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού, λόγω της επανέναρξης λειτουργίας των σχολείων με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος κ. Γ. Γεωργόπουλος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Α. Μπίμπας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Γ. Τσαμαδός, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σ. Αντουλινάκης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γ. Πιτσάς, συζήτησαν αναλυτικά για την πρακτική εφαρμογή των μέτρων.

Έγινε προγραμματισμός για την επικείμενη επανέναρξη των σχολείων και αποφασίστηκε η λήψη όλων των μέτρων από την πλευρά του Δήμου Ερμιονίδας για την προστασία μαθητών και καθηγητών, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία.

Η προστασία των μαθητών, εκπαιδευτικών και λοιπού προσωπικού καθώς και η φροντίδα των σχολικών μονάδων είναι πάντα άμεση προτεραιότητα του Δήμου μας.

Γραφείο Δημάρχου

Argolida Planet | Tο Πρώτο Site της Αργολίδας με 100.000 Αναγνώστες!
Ακολούθησέ μας τώρα:
Για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
Oι Ειδήσεις και τα Νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!