ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά, από καρδιάς και δημόσια τους ιατρούς της Γυναικολογικής Μαιευτικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου κα Λαζαρακοπούλου Διονυσία και κο Κοτρίδη Παντελή, τις μαίες καθώς και το υπόλοιπο ιατρικό επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για την επιτυχή αντιμετώπιση, τα ξημερώματα της 23ης Απριλίου 2023, του πρόωρου τοκετού της συζύγου μου με αίσιο αποτέλεσμα τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί.
Επίσης ευχαριστούμε και την παιδίατρο κα Σιμόνα Αγγελέσκου που παρίστατο στον τοκετό και συνόδευσε με το ΕΚΑΒ το νεογνό μας μέχρι το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία
Στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν αγώνα ισορροπώντας καθημερινά ανάμεσα στην γνώση και στην ανθρωπιά. Νοιώθουμε πραγματικά υπόχρεοι που στη δύσκολη στιγμή μας, τέτοιοι άνθρωποι μας στήριξαν επιστημονικά αλλά και ψυχολογικά.
Εκ μέρους της Οικογενείας μου
Ιωάννης Ντεβές

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;