ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο του Άργους

Με αυτήν την κίνηση νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε Δημόσια τη Διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου του Άργους

για το ζήλο και το ενδιαφέρον που έδειξαν κατά τη νοσηλεία του παιδιού μας, του Γιώργου μας. Έσωσαν το παιδί μας, και οφείλουμε δημόσια ως οικογένεια να κάνουμε το αυτονόητο.

Στις 14-9-2020 ο γιος μας Γιώργος Μπακοδήμας είχε ένα σοβαρό ατύχημα προερχόμενο από πτώση ποδηλάτου, όπως δημοσιεύτηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όταν φθάσαμε στο νοσοκομείο του Άργους μας ενημέρωσαν ότι είχε δημιουργηθεί εσωτερική αιμορραγία και ρήξη της σπλήνας. Συνεπάγεται πως υπήρχε φόβος και κίνδυνος για τη ζωή του παιδιού μας.

ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Η «Αλληλεγγύη» διοργανώνει εκδρομή στο Σπήλαιο Κάψια

Δυστυχώς, ο χρόνος για να μεταφέρουμε το παιδί μας στην Αθήνα σε κάποια εξειδικευμένη παιδιατρική κλινική ήταν ανεπαρκής!

Οι γιατροί αφού εντόπισαν την σοβαρότητα του ατυχήματος άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη πήραν την ευθύνη και προχώρησαν το γρηγορότερο δυνατό σε χειρουργείο με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία και να σώσουν και την σπλήνα του μικρού μας παιδιού!

ΔΕΙΤΕ:  Μουσικά Παλαμήδεια: Ήχοι των Κάστρων στο Ναύπλιο

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ στη Διοικήτρια του νοσοκομείου Άργους Σαρίδη Μαρία για την ευαισθησία που δείχνει καθώς και την συνεχή διάθεση της να εξυπηρετεί κάθε επείγον περιστατικό, οπότε κριθεί αναγκαίο.

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη χειρουργική ομάδα του νοσοκομείου και ιδιαιτερα τον χειρουργό Μουρταράκο Σαράντη και την αναισθησιολόγο Ευαγγελία Σίδερη.

Οι ευχαριστίες αυτές βγαίνουν μέσα από την καρδιά μας, όπως θα έβγαιναν και από κάθε γονέα που θα έβλεπε το παιδί του σε μια τέτοια κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ:  Ψάχνεις για δουλειά στην Αργολίδα; 17 νέες αγγελίες εργασίας

Πρόκειται για λαμπρούς επιστήμονες, και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με πνευματική καλλιέργεια, με αγάπη, ήθος και σεβασμό προς τον ασθενή τους.
Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς την προϊσταμένη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής για την φροντίδα κ το χαμόγελο τους κατά την διάρκεια της νοσηλείας του γιου μας Γεωργίου Μπακοδήμα.

Καταγράφουμε λοιπόν έτσι και εμείς δημόσια τις ειλικρινείς εγκάρδιες και θερμές μας ευχαριστίες!!

Οικογένεια Μπακοδήμα,

Οι γονείς του μικρού Γιώργου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!