ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ευχαριστήρια επιστολή της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος

Ο Συντονιστής του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ που υλοποιείται στο Άργος, επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:

Την Επιστημονικά Υπεύθυνη, κ. Μπαβέλλα Αγγελική Ψυχολόγο, την κ. Καββεζού Ιωάννα Κοινωνική Λειτουργό, το διοικητικό προσωπικό, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Εξαρτησιογόνων Ουσιών «Ελπίδα Ζωής» της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και όλους όσους συμμετείχαν με την παρουσία τους στις βιωματικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης και στόχο είχαν να συμβάλλουν στην αρτιότερη εκπαίδευση των σπουδαστών μας και στην ευόδωση της δικής μας προσπάθειας για την παραγωγή σωστών συμβούλων.

Αναμφισβήτητα, η συνεργασία της Σχολής μας με το Κέντρο «Ελπίδα Ζωής» ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, ειδικά την τρέχουσα περίοδο που όλοι μας βιώνουμε την πανδημία Covid 19, ανοίγοντας νέους ορίζοντες σκέψης στους εν δυνάμει και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, καθώς και σε όλους τους σπουδαστές μας στο αντικείμενο της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Ο Συντονιστής EΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ
της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος

Δρ. Παναγιώτης Γ. Μουσταΐρας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;