ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΦΕΤ: Εντοπίστηκε αλλεργιογόνος ουσία σε μπισκότα γνωστής εταιρείας

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προειδοποιεί όσους έχουν αλλεργία στο αυγό να μην καταναλώσουν το εν λόγω προϊόν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, ύστερα από σχετικούς ελέγχους στα συγκεκριμένα μπισκότα διαπιστώθηκε ότι σε μία παρτίδα περιείχαν αλλεργιογόνο ουσία (αυγό), ενώ αυτή δεν επισημαίνεται στο κουτί.

Πρόκειται για το προϊόν VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 13-5-2024 και αριθμό παρτίδας LOT051306, που παράγεται από την εταιρεία «Βιομηχανία Μπισκότων Βιολάντα Α.Ε.»
Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για τα VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στο αυγό και έχουν προμηθευτεί το προϊόν VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 13-5-2024 και αριθμό παρτίδας LOT051306, που παράγεται από την εταιρεία «Βιομηχανία Μπισκότων Βιολάντα Α.Ε.», με έδρα το 6ο χιλ. Τρικάλων – Καρδίτσας, να μην το καταναλώσουν καθώς, κατά την διάρκεια ελέγχων του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε ότι περιείχε αλλεργιογόνο ουσία (αυγό).

ΔΕΙΤΕ:  Τı θα συμβεί στο σώμα σας εάν τρώτε κάθε μέρα βρώμη
ΔΕΙΤΕ:  Επίδομα μητρότητας: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων που εντάσσονται και θα λάβουν 780 ευρώ

Επειδή το εν λόγω προϊόν δεν φέρει σχετική με το αυγό ένδειξη στην επισήμανση, ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!