ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

«Ζεστό» χρήμα από την Περιφέρεια: 8.000.000€ για έργα οδικής ασφάλειας στην Αργολίδα

Η διαδικασία σχετικά για τις παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω της χρηματοδότησης των 45.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, συζητήθηκε κατά την τηλεδιάσκεψη που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου με τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων και της έδρας.
Όπως τονίστηκε στην σύσκεψη, οι εν λόγω παρεμβάσεις στις 5 Π.Ε. θα δημοπρατηθούν ως ενιαίο έργο, ενώ η αναλογία είναι περί τα 8.000.000 ευρώ για την κάθε Περιφερειακή Ενότητα.
Ο περιφερειάρχης έδωσε οδηγίες ώστε η κάθε Π.Ε. να ελέγξει την μελέτη της “Εγνατία” Α.Ε. και να προβεί σε αξιολόγηση -και επικαιροποίηση όπου χρειάζεται-, των παρεμβάσεων, οι οποίες θα αφορούν κυρίως στο εθνικό οδικό δίκτυο και δευτερευόντως στο επαρχιακό.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;