Πίστωση 155.000 ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, εν όψει και των εορτών, για την υποστήριξη προνοιακών ιδρυμάτων Μητροπόλεων, καθώς και κοινωνικών φορέων που αναφέρονται σε παιδιά, σε ΑμεΑ κ.α.
Συγκεκριμένα, ως οικονομική ενίσχυση για τη λειτουργία των προνοιακών ιδρυμάτων τους, από την Περιφέρεια διατέθηκαν σε μητροπόλεις συνολικά 110.000 ευρώ και ειδικότερα, α) στη Μητρόπολη Αργολίδας 15.000 ευρώ, β) στη Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως 10.000 ευρώ, γ) στη Μητρόπολη Κορίνθου, Σικυώνος, Ζαμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους 15.000 ευρώ, δ) στη Μητρόπολη Μάνης 10.000 ευρώ, ε) στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας 15.000 ευρώ, στ) στη Μητρόπολη Μεσσηνίας 15.000 ευρώ, ζ) στη Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης 20.000 ευρώ και η) στη Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας 10.000 ευρώ.
Άλλες 45.000 ευρώ διέθεσε η Περιφέρεια προς κοινωνικούς φορείς και συγκεκριμένα, στο Χαμόγελο του Παιδιού 15.000 ευρώ και από 10.000 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS, στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά με σωματικές και νοητικές αναπηρίες, καθώς και σε παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση.
#Εκλογές 2023
Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.