ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ημερίδα για τις εξαρτήσεις και την πρόληψη στο Ναύπλιο

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 17:30 στο Βουλευτικό

Η Ένωση γονέων και κηδεμόνων, υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, με το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «εξαρτήσεις και την πρόληψη στην σύγχρονη εποχή». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024 στις 17:30 στο Βουλευτικό Ναυπλίου.
Ομιλητές της ημερίδας:
Πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών στις τοπικές κοινότητες Αγγελική Μπαβέλλα – Ψυχολογος, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας “Ελπίδα Ζωής”.
Ο ρόλος του σχολείου στην πρόληψη των εξαρτήσεων και των ναρκωτικών Κατηφές Παναγιώτης – Κοινωνιολόγος, Πρόεδρος Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ).
Η θεραπευτική προσέγγιση του ΚΕΘΕΑ σε έφηβους και νέους ενήλικες Γιώργος Παπαμακάριος – Υπεύθυνος Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ.
Εθισμός – Εξαρτήσεις – Ψυχοπαθολογία Γαμβρουλά Κατερίνα – Ψυχίατρος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Η ψυχική υγεία των εφήβων και η πρόληψη των εξαρτήσεων, στο στόχαστρο του σχεδίου νόμου Βασίλης Μπαβέλλας – Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Αργολίδας.

ΔΕΙΤΕ:  Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια Ναυπλίου

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!