ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ημερίδα στο Ναύπλιο από το Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας ΑΝΥΦΙΟΝ

Ηµερίδα για τη βιολογική γεωργία, θα πραγµατοποιηθεί την Πέµπτη 30 Μαρτίου 2023 στις 18:30 στο FOUGARO ARTCENTER, Ασκληπιού 98, Ναύπλιο.
Σκοπός µας είναι να προσφέρουµε πολύτιµες γνώσεις σχετικά µε τη θρέψη, τους εντοµολογικούς εχθρούς και τη χρηµατοδότηση στη βιολογική γεωργία, ώστε να βελτιστοποιήσετε τις καλλιέργειές σας σύµφωνα µε τις τελευταίες εξελίξεις.
Η ολοκληρωµένη αυτή προσέγγιση συµβάλλει στη βιώσιµη ανάπτυξη της αγροτικής σας επιχείρησης.
Στους διακεκριµένους οµιλητές περιλαµβάνονται οι εξής:
Πέτρος Α. Ρούσσος, Καθηγητής, Εργαστήριο ∆ενδροκοµίας, Τµήµα Επιστήµης Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονικό Πανεπιστήµιο Αθηνών, ο οποίος θα αναλύσει τις στρατηγικές θρέψης στα εσπεριδοειδή και στην ελιά
• Αντώνιος Τσαγκαράκης, Επίκουρος Καθηγητής, Εργαστήριο Γεωργικής Ζωολογίας & Εντοµολογίας, Γεωπονικό Πανεπιστήµιο Αθηνών, ο οποίος θα µοιραστεί την τεχνογνωσία του σχετικά µε τους εντοµολογικούς εχθρούς στα εσπεριδοειδή και στην ελιά
• Ευάγγελος Κυριάκου, Γεωπόνος του Κέντρου Βιολογικής Γεωργίας ΑΝΥΦΙΟΝ, ο οποίος θα παρουσιάσει εγκεκριµένες λύσεις για θρέψη και φυτοπροστασία, στο πλαίσιο του νέου κανονισµού για τη βιολογική γεωργία.
• Μαρία Χεινοπώρου και Βασίλης Κίτσος, Γεωπόνοι, εκπρόσωποι του φορέα πιστοποίησης Cosmocert, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες χρηµατοδότησης για τους βιοκαλλιεργητές, στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.
Την ηµερίδα θα συντονίσει η κα Κωνσταντίνα Σπανού, Γεωπόνος της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αργολίδας.
Αναµένουµε τη συµµετοχή σας στην ηµερίδα αυτή, η οποία θα σας προσφέρει ιδιαίτερα ωφέλιµες πληροφορίες και γνώσεις στον τοµέα της βιολογικής γεωργίας.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;