ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο ΔΕΝ ακυρώθηκε! Τι αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης

Ανακοίνωση που διαψεύδει δημοσίευμα τοπικού site από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Θα επιθυμούσαμε να ενημερώσουμε τα αγαπητά μας μέλη, το κοινό μας και εν γένει τη Πόλη του Ναυπλίου, ότι στις 12/7/2021 δημοσιεύθηκε ως αποκλειστικό ρεπορτάζ σε τοπικό site μία είδηση σχετικά με πιέσεις που άσκησε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου για ακύρωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου 2021, κατά τα αναγραφόμενα του δημοσιεύματος.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι απολύτως ανακριβές και δημιουργεί μόνο παραπληροφόρηση και σύγχυση.

Καμία έκθεση δεν ακυρώθηκε.
Δεν κατανοούμε την σκοπιμότητα αυτού του περιεχομένου.

Ουδέποτε ο Σύλλογος προέβη σε τέτοια ενέργεια, σε ένα θεσμό για τη πόλη, που στόχο έχει τη προβολή των βιβλίων , την παρότρυνση αγάπης προς το βιβλίο και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας.

Η αγαστή συνεργασία, με το Δήμο Ναυπλιέων και το ΔΟΠΠΑΤ , δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί από ανακριβή δημοσιεύματα, και μάλιστα χωρίς καμία διασταύρωση πληροφοριών.

Η συμμετοχή των μελών μας στην Έκθεση, μέσω του Συλλόγου μας και η συνεννόηση που υπήρχε και υπάρχει από όλες τις πλευρές αποδεικνύει την ορθότητα των παραπάνω.

Επιθυμούμε να διορθωθεί και να παρθεί πίσω αυτή η παραπληροφόρηση, έτσι ώστε να μην υπάρχει ίχνος μεμπτού σημείου, καθώς και να γίνει διάψευση των δημοσιευμάτων καθ΄ ότι η έκθεση βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από 30/7/2021 έως 22/8/2021, όπως ήδη είναι γνωστό.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;