ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η Έλενα Νικολάου υποψήφια με τη «Νέα Εποχή» του Μάκαρη

Έχω γεννηθεί στο ΑΝΥΦΙ και μένω μόνιμα στο Ναύπλιο. Είμαι συνταξιούχος υπάλληλος των ΕΛΤΑ και έχω υπηρετήσει επί μακρόν και στην πόλη μου.
Η αγάπη μου και ο θαυμασμός μου για αυτή την Πρωτεύουσα Πόλη είναι ατελείωτη. Θλίβομαι όμως καθημερινά για το κατάντημα του Δήμου μας, με αποκλειστική ευθύνη της εδώ και έντεκα χρόνια Δημοτικής Αρχής. Τα προβλήματα είναι τεράστια και τα παράπονα σε καθημερινή βάση ιδιωτών και επαγγελματιών έχουν πάρει πλέον την μορφή χιονοστιβάδας.
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορούσα και δεν επιτρεπόταν σε εμένα να μείνω αδρανής. Μόλις μου έγινε η άκρως τιμητική για εμένα πρόταση να συμμετέχω σε Δημοτικό συνδυασμό και δη από τον επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος ήδη έχει δώσει δείγμα γραφής με το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας, μέσω μεγάλων δωρεών ή παρεμβάσεων, και όταν μου ανέλυσε το πρόγραμμά του, το όραμα του για την περιοχή μας και την ανάπτυξη που θα επέλθει, δεν προβληματίστηκα καθόλου και απάντησα αμέσως θετικά.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Νικολάου Έλενα

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;