ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Αλληλεγγύη συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Ενορίας Κιβερίου

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν.Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Ενορίας Κιβερίου, που υποδέχεται την Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, προστάτη των καρκινοπαθών.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022, και ώρα 10 το πρωί, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιβερίου, ο Δρ. Γεώργιος Μητράκος, Δερματολόγος, Δερματοχειρουργός, τ. Διευθυντής Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Ιατρικής της κλινικής Helios Oberhausen/Πανεπιστημίου Witten-Herdecke Γερμανίας, θα μιλήσει για τους καρκίνους του δέρματος και για την πρόληψη.
Για την εξυπηρέτηση των μελών και φίλων που θέλουν να παραστούν στην εκδήλωση αλλά και στη Θεία Λειτουργία, θα αναχωρήσει λεωφορείο το πρωί της Τρίτης 12 Ιουλίου, στις 7.30 από την Λαϊκή Αγορά Αργους. Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ.
Μπορείτε να δηλώνετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 2751068858 κατά τις ώρες λειτουργίας του Συλλόγου (Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10-1 το πρωί και Τετάρτη 6-9 το απόγευμα).
ΔΕΙΤΕ:  Οι εφημερίες των Νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου έως και τον Ιανουάριο του 2024

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!