ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά με τους δύο νεκρούς στα Δίδυμα

Όπως γράψαμε πριν λίγο, δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στα Δίδυμα Ερμιονίδας.

Η Πυροσβεστική εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν, την οποία υπογράφει ο Διοικητής της ΔΙΠΥΝ Αργολίδας, Πύραρχος Κωνσταντίνος Καλαϊτσίδης, και αναφέρει τα εξής:

“Την 02-12-2020 και περί Ω/23:55, ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου για πυρκαγιά σε μονοκατοικία, στα Δίδυμα Δήμου Ερμιονίδας.

Μετέβησαν από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου τα πυροσβεστικά οχήματα Π.Σ. 1272 και Π.Σ. 1457 με τέσσερις (4) πυροσβεστικούς υπαλλήλους συνολικά και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου τα πυροσβεστικά οχήματα Π.Σ. 2940 και Π.Σ. 3488 με πέντε (5) πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Το συμβάν συντόνισε ο Διοικητής της Π.Υ. Ναυπλίου Αντιπύραρχος (11056) Γεωργόπουλος Βασίλειος του Ευαγγέλου. Στον τόπο του συμβάντος παρέστη όχημα της ΕΛ.ΑΣ., Ε.Κ.Α.Β. και της ΔΕ.ΔΔΗ.Ε.

Από την οικία απεγκλωβίστηκαν, χωρίς τις αισθήσεις τους, δύο (2) ενήλικες άντρες (αδέρφια), ηλικίας πενήντα πέντε (55) και πενήντα οκτώ (58) χρονών αντίστοιχα.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς ένα (1) υπνοδωμάτιο και ρυπάνθηκε η υπόλοιπη οικία. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου.”

ΔΕΙΤΕ:  Ψάχνεις για δουλειά στην Αργολίδα; 17 νέες αγγελίες εργασίας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!