ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η απάντηση του Δημήτρη Ορφανού για την πλαστή διαθήκη

Τι απαντά ο υποψήφιος Δήμαρχος μετά την αποκάλυψη της πλαστής διαθήκης και της καταδικαστικής απόφασης

Αφού έπρεπε πρώτα να προηγηθούν τόσα δημοσιεύματα και να αποκαλύψουμε την πλαστή διαθήκη, στην οποία εμπλέκεται ο Δημήτρης Ορφανός, αλλά και την καταδικαστική απόφαση, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας» μας έστειλε, επιτέλους, απάντηση.
Πλέον, αναμένουμε και την τοποθέτηση του «Ανάπλι Εμπρός» που κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές ως συνεργαζόμενη παράταξη με το «Όραμα Δημιουργίας», για να τη δημοσιεύσουμε.
Ακολουθεί η απάντηση του κ. Ορφανού:
«Τους τελευταίους μήνες και με αφορμή την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, δέχθηκα μία αήθη επίθεση που στόχο είχε να πλήξει το πρόσωπο, την τιμή και την υπόληψή μου, παρουσιάζοντάς με ως συμμέτοχο στο αδίκημα της πλαστογραφίας και ειδικότερα στην πλαστογραφία της ιδιόγραφης διαθήκης της Κωνσταντίνας Τσιπόκα.
Στόχο δεν είχαν να πλήξουν τον Δημήτρη Ορφανό ως Δικηγόρο και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, γιατί αυτό θα είχαν κάνει από τον Σεπτέμβριο του έτους 2003 (20 χρόνια πρίν) ότε και δημοσιεύθηκε η εν λόγω διαθήκη, αλλά τον Δημήτρη Ορφανό ως υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων.
Αρχικά θέλησα να μη δώσω καμία συνέχεια στην εν λόγω επίθεση που δέχθηκα, επειδή γνώριζα πολύ καλά ότι το εν λόγω θέμα δεν με ακουμπάει σε κανένα σημείο.
Οι τελευταίες όμως καθημερινές αήθεις επιθέσεις, με οδήγησαν στο σημείο να δώσω κάποιες εξηγήσεις στους συνδημότες μου, που ενδεχομένως να τους έχει δημιουργηθεί μία αμφιβολία προς το πρόσωπό μου και αυτήν την έστω και μία αμφιβολία θέλω να την εξαφανίσω.
Θα μιλήσω ως ένας απλός πολίτης και όχι ως νομικός γιατί ως νομικός μιλώντας και ενεργώντας, θα έπρεπε να ήμουν διαρκώς στα Δικαστήρια, προασπίζοντας την τιμή και την υπόληψή μου, πράγμα που θα πράξω άμεσα εάν οι πληρωμένοι συκοφάντες μου δεν σταματήσουν σήμερα όλη αυτή την αήθη επίθεση, τονίζοντας ότι το εν λόγω δελτίο τύπου αποτελεί συνάμα και την τελευταία μου ειδοποίηση.
Λίγα λόγια για την μόνη και πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ:
Ήμουν βαφτιστήρι της Κωνσταντίνας Τσιπόκα, με την οποία διατηρούσα άριστες σχέσεις, τόσο εγώ όσο και όλη μου η οικογένεια.
Η νονά μου απεβίωσε ξαφνικά την 11-4-2002, χωρίς να έχει κανέναν πλησιέστερο συγγενή, καθότι η αδελφή της Μαρία είχε προαποβιώσει χωρίς και αυτή να έχει κανέναν συγγενή.
Διορίσθηκε ως κηδεμόνας της σχολάζουσας κληρονομίας της η δικηγόρος Ναυπλίου Παναγιώτα Γιαννοπούλου, η οποία με δική της αίτηση, ως όφειλε εκ του νόμου, δημοσίευσε μία διαθήκη που βρέθηκε το έτος 2003 στην οικία της και δήθεν είχε συνταχθεί ως ιδιόγραφη διαθήκη από την ίδια Κωνσταντίνα Τσιπόκα και με την οποία, κατέλειπε την περιουσία της σε 11 κληρονόμους μεταξύ των οποίων ήμουν και εγώ, όπως επίσης και ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Ναυπλίου και ο Οίκος Ευγηρίας Πρόνοιας «Μαρία Κ. Ράδου»
Ολοι οι φερόμενοι κληρονόμοι είχαν φιλική σχέση με την θανούσα, όπως επίσης ιδιαίτερα φιλικούς δεσμούς είχε εν ζωή η θανούσα και με τα δύο νομικά πρόσωπα.
Η κηδεμόνας της σχολάζουσας κληρονομίας έκανε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου, όπως επίσης και το ίδιο το Ελληνικό Δημόσιο.
Ολες λοιπόν οι δικαστικές ενέργειες που έγιναν εναντίον όλων των φερομένων ως κληρονόμων, ήταν απαραίτητο να γίνουν και έτσι όλοι οι αναγραφόμενοι ως κληρονόμοι στην διαθήκη ήταν σε κάθε δίκη υποχρεωτικά και διάδικοι.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ διεκδίκησα κανένα περιουσιακό στοιχείο της νονάς μου Κωνσταντίνας Τσιπόκα.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ αντιδίκησα με το Ελληνικό Δημόσιο και την Κηδεμόνα της Σχολάζουσας Κληρονομίας, αντιθέτως συνέδραμα το Δικαστήριο κατά την έκδοση της απόφασης για την ακύρωση της καταφανούς πλαστής διαθήκης.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατηγορήθηκα ούτε ασκήθηκε σε βάρος μου καμία ποινική δίωξη για την εν λόγω υπόθεση.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδέχθηκα κανένα περιουσιακό στοιχείο της νονάς μου Κωνσταντίνας Τσιπόκα.
Έχω εις χείρας μου όλα τα δικαστικά έγγραφα που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μου και μπορούν να χαρακτηρίσουν μόνο ΨΕΥΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ όλους όσους αναφέρονται στο πρόσωπό μου και προσπαθούν να με συσχετίσουν με την εν λόγω υπόθεση.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με ευγένεια για την εν λόγω υπόθεση…»

.

Σχετικές ειδήσεις:
Αποκάλυψη: Η πλαστή διαθήκη που εμπλέκεται ο Ορφανός και η καταδικαστική απόφαση
Υπόθεση πλαστής διαθήκης: Θα απαντήσει ο Ορφανός ή θα το περάσει στο… ντούκου;
ΔΕΙΤΕ:  Αγγελία: Αναλαμβάνουμε εργασίες για φοιτητές που σπουδάζουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!