Η απάντηση του εστιατορίου στην Αργολίδα για την «πόρτα» στον σκύλο του Πάνου Καμμένου


Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό πως… εστιατόριο έριξε «πόρτα» στον σκύλο του και μάλιστα ισχυρίστηκε πως από το εστιατόριο του είπαν πως «δεν δέχονται κοπρόσκυλα».
«Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με τον σκύλο του.
Το εστιατόριο όταν πληροφορήθηκε την εν λόγω ανάρτηση απάντησε στους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού.
«Το τελευταίο 24ωρο το εστιατόριο μας άρα και η οικογένεια μας (για όσους πραγματικά μας γνωρίζουν είναι ένα) δέχεται πολύ σκληρή κριτική, διότι δημιουργήθηκε το τονίζουμε πως «δημιουργήθηκε» μια κατάσταση για την οποία δεν αναρωτήθηκαν πολλοί αυστηροί κριτές εάν είναι αλήθεια ή όχι» τονίζεται στην ανταπάντηση του εστιατορίου.
«Δεν ειπώθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ η λέξη «κοπρόσκυλο» και ούτε «πετάξαμε» έξω από το μαγαζί κανέναν», τονίζεται.
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης η επιχείρηση γράφει πως «ο εν λόγω κύριος έκανε ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην συνέχεια κριτικές, στις οποίες επέλεξε να μην γράψει την αλήθεια αλλά μια σειρά από ψέματα».
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του εστιατορίου Maryvonne όπως έχει αναρτηθεί στην σελίδα του στο Facebook.

Online χρήστες: 378

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες