ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Ασφάλεια Ναυπλίου εξιχνίασε 11 κλοπές σε σπίτια


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 11 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 26 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 6.4.2022 έως την 28.7.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, διέπραξαν συνολικά 11 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ρολόγια, και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 16.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ως προερχόμενο από τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Η «Αλληλεγγύη» διοργανώνει εκδρομή στο Σπήλαιο Κάψια

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!