ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η Γεωργία Καστραντά υποψήφια με τον Κώστα Μάκαρη στο Ναύπλιο

Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Έχω γεννηθεί στο Ναύπλιο, έχω μεγαλώσει στο Ναύπλιο και είμαι μητέρα 2 τέκνων και νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Πήρα την απόφαση για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τα κοινά που αφορούν την πόλη στην οποία ζω αλλά και ευρύτερα τον Δήμο μας.
Μέσα από την δουλεία μου αγάπησα τους συνανθρώπους μου και έτσι έχω μάθει να στέκομαι στο πλευρό τους. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι έχω μια μεγαλύτερη ευαισθησία στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).
Για να μπορέσω όμως να πραγματοποιήσω όλα αυτά που με απασχολούν, όπως είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής, η αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας που πρέπει να έχει η κάθε Δημοτική Αρχή και θα αφορά τις προτεραιότητες στην άσκηση των καθηκόντων της, η διαφάνεια και η καλή διαχείριση των πεπραγμένων, θα πρέπει να αλλάξει και η σημερινή Δημοτική Αρχή.
Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συνταχθώ και εγώ μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να γίνουν πράξη όλα αυτά που προανέφερα. Και σε όλα αυτά να προσθέσω και την ανιδιοτελή προσφορά του και στα δύο Νοσοκομεία Άργος και Ναύπλιο.
Για αυτό λοιπόν δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στις προσεχείς εκλογές και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να πράξουν το ίδιο.
Καστραντά Γεωργία
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;