ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η γρήγορη και αποτελεσματική φυσική λύση για να αντιμετωπίσετε την ημικρανία

Πριν επιχειρήσετε να πάρετε κάποιο παυσίπονο…

Σίγουρα η ημικρανία αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα στην καθημερινότητα των ανθρώπων τη σημερινή εποχή.
Κι αυτό συμβαίνει καθώς οι έντονοι ρυθμοί και το άγχος δημιουργούν περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί ημικρανία που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για μία ή περισσότερες μέρες. Πολλοί άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αντέχουν καν το φως του ήλιου ή το θόρυβο. Μπορεί ακόμη να προκληθεί και τάση για εμετό. Πριν φτάσετε στο σημείο να πάρετε παυσίπονο, καλό είναι να θυμάστε ότι υπάρχουν κι άλλες φυσικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε άμεσα την ημικρανία.
Μια από αυτές είναι το ξύδι! Μια κομπρέσα με ξύδι μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα και πολύ αποτελεσματικά. Βάλτε μια κομπρέσα στο μέτωπό σας και ασφαλίστε την με ένα μαντήλι δεμένο γύρω από το κεφάλι. Γιατί βοηθάει όμως κάτι τέτοιο; Πρέπει να ξέρετε ότι το ξύδι περιέχει οξικό οξύ, μια ουσία που δρα αποσυμφορητικά στα αιμοφόρα αγγεία, απαλλάσσοντάς σας από την υπεραιμία και τον πόνο. Πριν πάρετε κάποιο παυσίπονο ή αν δε θέλετε να καταφύγετε αμέσως στα φάρμακα, δοκιμάστε αυτή τη λύση.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;