ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η γυναίκα που κακοποιήθηκε από τον 34χρονο στο Άργος πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι

Η γυναίκα μαζί με τα παιδιά επέστρεψαν στο πατρικό της στην Κορινθία

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο Άργος, μια 32χρονη γυναίκα έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον 34χρονο σύζυγό της.
Ο δράστης, χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία και με παρελθόν συμμετοχής σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης στην Ισπανία, φέρεται να χτύπησε την σύζυγό του με σίδερο ατμού και να την περιέλουσε με χλωρίνη.
Η γυναίκα, βαριά τραυματισμένη αλλά καταφέρνοντας να διαφύγει, ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα. Σοκαρισμένη και τρομοκρατημένη από τα συμβάντα, η 32χρονη αποφάσισε να εγκαταλείψει το Άργος μαζί με τα δύο μικρά της παιδιά, ηλικίας 3 και 5 ετών, αναζητώντας ασφάλεια μακριά από τον κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα επέστρεψε στην Κορινθία, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της.
Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, με την απολογία του να προγραμματίζεται για τη Δευτέρα, 3 Μαρτίου. Η κοινωνία της Αργολίδας παραμένει συγκλονισμένη από το περιστατικό, ενώ το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του δράστη και την μάχη του με τα ναρκωτικά.
ΔΕΙΤΕ:  Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια Ναυπλίου

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!